Biz Sizi Arayalım
Bizimle İletişimde Kalın

Yurt Dışı Helal Turlar

Belgrad
Devamı

Belgrad Turu

Belgrad Turu, Şehir olarak Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği yerde…
Bosna Hersek
Devamı

Bosna Hersek Turu

Saray Bosna' nın Tarihi ve kültürel yerlerini görme imkanı bulacaksınız.
Filistin
Devamı

Kudüs Turu – Mescid-i Aksa

Kudüs Mescid-i Aksa. Mekke Allah'ın şerhi, Medine Peygamberimizin şehri, Kudüs…
Balkanlar
Devamı

Balkanlar

Osmanlının İzinde Balkanlar' ın Tarihi ve kültürel yerlerini görme imkanı…

Yurt Dışı Helal Turlar

 

Yurt dışı helal turlar, Helal konsepte uygun yurt dışı helal turlar düzenleyen firmamız, kültür turları içinde de dünyanın dört bir yanına seyahatlerinizde yanınızda olmaktadır. Ayrıca A grubu seyahat acentesi belgesine sahip olmamızın yanında tüm dünya ülkelerine tur organizasyonu ve bilet satma tecrübemiz de bulunmaktadır.

 

 Orta Doğu Tur Seçenekleri

 

 2009 yılından bu yana sektöre helal organizasyon konsepti ile giriş yapan firmamız, Orta Doğuda gezip görmek isteyeceğiniz; tarihi, dini ve doğal güzellikleri bakımından dikkat çeken pek çok alternatif sunuyor. Bunlar arasında Kudüs, Müslümanların ilk kıblesi olarak manevi iklimi yaşayabileceğiniz bir mekandır. Filistin dışında Kıbrıs Turu da yavru vatanın kültürel ve tarihi yerlerini görme imkanı sağlar. Ya da Afrika kıtasının incisi sayılan Fas seyahati ile çok keyifli ve farklı bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.

 

 Tur fiyatı kapsamında sunulan Hizmetler şu şekilde sıralanabilir:

 – Gidiş, dönüş uçak bileti

 – 2-3 kişilik odalarda 3*4 yıldızlı otellerde Kudüs’te konaklama

 – Sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri

 – Türkçe rehberlik hizmetleri

 – Alan hizmet bedelleri ve havalimanı vergisi

 – Zorunlu seyahat sigortası

 

 Avrupa Tur Seçenekleri

 

 Dünyanın en ünlü şehirlerinden biri olan Paris seyahati dolu dolu şehri gezmek isteyenler için en ideal seçenektir. Tur içerisinde Eyfek Kulesi girişi, ressamlar tepesi, Seine Nehir Turu, Notre Dame Katedrali hatta çocuklar için Disneyland alternatifleri de sunulmaktadır. Avrupa da ünlü pek çok ülke ve mekâna tarihi, doğal güzellikleri ve kültürünü görmek için tur seçenekleri arasından en uygunu tercih edebilirsiniz.

 

 Balkanlar Tur Seçenekleri

 

 Saraybosna kardeş ülkelerden biridir. Pek çok tur organizasyonun da olduğu gibi 2 gece 3 gün, 3 gece 4 gün, 6 gece 7 gün olarak tur tercihleri yapabilirsiniz. Tarihi ve doğal güzellikleri ile bu tur kardeş topraklarda keyifli bir seyahate çıkmanızı sağlayacaktır. Bu ülkede Osmanlı döneminden kalma pek çok tarihi mekan görebilirsiniz.

 

 Uzak Doğu Tur Seçenekleri

 

 Hindistan Uzak Doğu’nun en farklı ülkelerinden biridir. Tav Mahal gibi dünyanın harikaları arasında sayılan pek çok tarihi yeri bu seyahatte görebilirsiniz. Tercih ettiğiniz turlar kişiye özel olabildiği gibi grup turları olarak ta tercih edilebilir.